New to Ai. I have a logo file that looks very clean and smooth when I’m looking at it in Illustrator, (see below) but after exporting to .svg it looks TERRIBLE. All the edges are jagged and areas where sections connect have white breaks in between them that aren’t visible in Ai.

r/graphic_design - What is causing this? Exporting ends up with jagged lines, unconnected shapes, etc. (Adobe Illustrator)

How it looks in Illustrator

r/graphic_design - What is causing this? Exporting ends up with jagged lines, unconnected shapes, etc. (Adobe Illustrator)

How it looks in Illustrator

r/graphic_design - What is causing this? Exporting ends up with jagged lines, unconnected shapes, etc. (Adobe Illustrator)

How it looks in Illustrator

For this logo I did use 3D for some angling, the 3D version is broken into sections almost when exported. The image I expanded into a ‘flat’ single shape doesn’t have the breaks, but it does have the jagged lines.

r/graphic_design - What is causing this? Exporting ends up with jagged lines, unconnected shapes, etc. (Adobe Illustrator)

How it looks after export (opened in Photoshop)

r/graphic_design - What is causing this? Exporting ends up with jagged lines, unconnected shapes, etc. (Adobe Illustrator)

How it looks after export (opened in Photoshop)

How it looks after export (opened in Photoshop)

I’m sure this is a pretty regular user error thing I’m just missing out on. Any help would be greatly appreciated, on a tight deadline here! Thanks!



Source link

Write A Comment